sâmbătă, 20 septembrie 2008

De la P905i la P906i ! by Panasonic Ltd.


Matsushita Electric Industrial, un colos ce detine Panasonic, a raspuns provocarii si s-a prezentat cuminte cu un terminal cat se poate de futurist: P905i. Denumit si "VIERA Keitai", acest super telefon se mandreste cu o imagine de inalta calitate sub standardul riguros VIERA, fiind perfect pentru vizionarea posturilor TV! Dar lucrurile nu se opresc aici..
Stefan Iacob: P906i urmasul lui P905i are un design impresionant, fiind un clamshell a carui clapeta se deschide pe verticala la simpla apasare a unui buton, dar si pe orizontala, favorizand urmarirea "One Segment", jocurile cu grafica 3D, precum si navigarea pe internet! Display-ul raspunzator de toate cele mentionate nu este unul obisnuit, ca doar vorbim de Panasonic.
Multumiri : Stefan Iacob

iPhone 3G si-n romania...la Orange


Fanii iPhone din Romania au un motiv de maxima bucurie. Din 22 August telefonul mobil de la Apple este comercializat in magazinele Orange

In fine, despre iPhone s-a scris mult. La americani a provocat o isterie greu de imaginat. Au fost unii fani care au asteptat si o saptamana in strada in fata magazinelor Apple pentru a pune mana pe un iPhone.

Imi place iPhone pentru ca are un stil rafinat si o interfata deosebita. Pentru ca e multitouch. Pentru ca e smartphone.

Insa inainte de a va inghesui la tejgheaua Orange trebuie sa tineti cont de cateva aspecte mai putin placute:

1. Bateria (acumulatorul) unui iPhone nu se poate schimba. Cel mai probabil dupa ce s-a uzat acumulatorul arunci si telefonul. Cam costisitor, nu?

2. Este ironic ca un sistem de operare care se trage dintr-o platforma deschisa (FreeBSD) a ajuns atat de inchis. Practic toate instalarile se fac prin minunatul iTunes, un soft de toata jena. Cineva spunea ca Apple e mai rea ca Microsoft si tind sa-i dau dreptate.

3. Au fost raportate cazuri de crapaturi minuscule (cat firul de par) la marginea carcasei aparute dupa o scurta perioada de folosire. Fenomenul este vizibil in special la iPhone alb. Calitate americana… nu chinezarie ieftina.

Ar mai fi si alte aspecte neplacute insa va las pe voi sa le descoperiti. Ce ar mai fi de adaugat in plus?

Toate bune si frumoase...dar preturile abonamentului lasa de dorit ! Ori sunt romanii mai bogati decat americanii ori mai fraieri! Pai cum poti sa cumperi un asemenea terminal, ce-i drept la pretul de 179€, la un abonament de 59€ 2 ani! pe cand Steve Jobs anunta pretul unic de 199$ conectre la o retea printr-un abonament mediu. Deci, cei ce vor sa-si achizitioneze acest terminal, cu banii pe care ii cheltui in Romania la Orange, iti iei bilet de avion si te duci si-l cumperi din U.S.A. , si ai si-o vacanta-n cutie!

Cei de la Orange mereu au fost hoti, ca si BRD ..ca si toti francezi!

Microsoft Office 2007 Acasa si pentru scoala


3 motive sa te licentiezi imediat pe 3 PC-uri simultan:
*beneficiezi de licenta simultan pentru 3 PC-uri diferite (de exemplu: poti face cadou doua din activari, sau poti instala aceeasi licenta pe desktop si pe laptop)
*oricare din ele poate fi reinstalata oricand pe un alt PC (mentinandu-se trei activari simultan)
*pretul este cel mai mic pentru o licenta Office retail - 199 Ron cu TVA fata de 499 RON cu TVA (reducere de pret - 60%).

Editia Microsoft Office 2007 -Acasa si pentru scoala-
este un set de programe esentiale pentru acasa care va ajuta sa indepliniti diverse activitati usor si repede.
Observatie: nu pot fi utilizate de catre persoane care desfasoara activitati comerciale (persoane juridice). sursa: www.emag.ro

Dar normal, softul este in limba Romana ca daca nu ar fi sarit si europenii la noi sa faca noi achizitii. Pachetul contine :
- Microsoft Office Word 2007
- PowerPoint 2007
- Excel 2007
- OneNote 2007 .
Eu tocmai l-am cumparat ( la cei 199 de RON sincer se merita) si sunt multumit de el. acuma depinde de domeniul in care ar vrea fiecare sa-l foloseasca.

Intel Quad Core 2 Q6600 2.4GHz



Stateam si cautam un procesor, care sa fie bun pentru desktop, dar mai ales in gamming. Si am dat de Intel Quad Core 2 Q6600 2.4GHz . Pretul, zic eu, foarte mic!

Procesorul Intel Core 2 Quad este ultimul din gama de tehnologie pentru statiile desktop. Bazat pe microarhitectura Intel Core, procesorul Intel Core 2 Quad aduce 4 nuclee complete de executie intr-un singur procesor, distribuind o performanta nemaintalnita in activitatile multi-thread si multi-tasking atat in mediul business cat si in cel destinat activitatilor uzuale.

Se executa comenzile mult mai rapid, iar activitatea multi-tasking poate fi explorata ca niciodata pana acum. Procesorul Intel Core 2 Quad este o "unealta" puternica pentru azi, cu capacitatea de a creste si de a se dezvolta constant.


sursa : www.emag.ro

Japanese Mobile Network

Dupa cum unii stiti, marii operatori de telefonie mobila din Japonia sunt NTT DoCoMo si SoftBank. Dar pe langa nu trebuie sa-i uitam nici pe AU si Willcom.
Vad lumea ca se lauda cu un Nokia N95, Sony Ericsson P1 si multe alte gadgeturi care, bineinteles ca se gasesc pe piata mondiala. Eeh; uite ca eu ma gandesc la ceea ce se gaseste pe piata nationala Nippona. Panasonic, Sony Ericsson, NEC, Toshiba si Sharp au semnate contracte cu NTT DoCoMo, SoftBank si Willcom. Primul e P906i de la NTT DoCoMo iar cel de-al doilea minunatul D4 de la SHARP pentru...Willcom. In Viitor voi veni cu un Review despre Panasonic P906i (DoCoMo)


ⓒCopyright 2008 - 2009 The New Technology