duminică, 21 septembrie 2008

LG KU990 Viewty

Cu lansare europeană pe data de 29 octombrie 2007, LG KU990 Viewty este răspunsul coreenilor de la LG la mobilele cu cameră foto apărute în ultima perioadă de la competitori precum Sony-Ericsson K850i, Nokia N95 și Samsung E600. Testerii de la au vrut să verifice dacă mobilul se comportă la fel de bine precum concurenții săi. Concluzia lor: ne aflăm în fața unui dispozitiv sofisticat și modern, care rupe cu tradiția LG de a produce telefoane arătoase dar slabe funcțional.

KU990 are un ecran cu o rezoluție inedită de 240×400 de pixeli, telefonul fiind în întregime controlat prin intermediul acestui LCD tactil cu diagonala un pic mai mare de 7.5 cm. Factorul de formă este similar cu acela de la LG Prada, iar interfața este realizată tot în Flash UI, dar deosebirile sunt majore. KU990 este destul de măricel la 15 mm grosime și 112 grame greutate, dar compensează prin faptul că include toate noile tehnologii prezente pe mobile. Doar WiFi lipsește de la apel: KU990 are GPRS/EDGE, 3G cu date și video call, HSDPA, Bluetooth și USB v2.0.

Calitatea apelurilor este bună, iar difuzorul incorporat este unul dintre cele mai puternice testate în ultimele luni. Interfața este surprinzător de bună, nu la nivelul unui iPhone desigur dar utilizabilă fără probleme și frustrări. Utilizarea ca gadget multimedia necesită un card de memorie microSD deoarece Viewty are doar 100MB de memorie inclusă. Calitatea sonoră cam lasă de dorit în zona bașilor, dar orice reproș dispare atunci când vedem fișiere DivX v5 redate fluid la 30 fps, care se pot în plus viziona via ieșirea TV. KU990 are o aplicație de calendar decentă, redare de documente Office sau PDF și un browser Internet cu taburi care arată și se mișcă foarte bine. Jocurile Java beneficiază de ecranul mai mare prin faptul că sunt redate normal (în mod QVGA) iar partea de jos a ecranului este folosită pe post de tastatură virtuală.


0 comentarii:


ⓒCopyright 2008 - 2009 The New Technology