duminică, 21 septembrie 2008

Meizu M8 sau Apple iPhone?

Meizu M8 MiniOne: Ce Apple? Ce iPhone?Design-ul exterior este aproape identic cu cel al telefonului Apple, display-ul fiind putin mai mic, butonul de home restilizat iar pe partea frontala gasindu-si locul si a doua camera cu rezolutie VGA pentru video conferinte. Smartphone-ul Meizu lasa impresia unui produs de calitate, excelent finisat si bine dimensionat.

Display-ul LCD masoara 3.3 inch, ofera o rezolutie superioara de 720 x 480 pixeli, fiind un touchscreen standard, fara tehnologia multi touch implementata la iPhone. Memoria este reprezentata de 4, 8 sau chiar 16 GB flash tip NAND.

Pentru accesul rapid la toate functiile, compania chineza a ales un procesor ARM11 la 667 Mhz, ajutat de 128 MB memorie SDRAM. Sistemul de operare Microsoft CE 6.0 ofera o interfata prietenoasa si profita din plin de LCD-ul generos si clar.

Meizu M8 MiniOne: Ce Apple? Ce iPhone?Meizu M8 are un alt avantaj fata de iPhone, deoarece este compatibil cu standardul 3G, mult mai rapid decat cel 3G implementat de Apple. O alta diferenta importanta poate fi considerata si dotarea in M8 a unei camere de 3.0 megapixeli, capabila sa surprinda suficiente detalii pentru orice utilizator cu pretentii.

Pentru transfer sta la dispozitie Bluetooth 2.0, iar pentru o vizualizare imediata a continutului multimedia, Meizu a inclus si un port TV-out. De asemenea, Wi-Fi 802.11 b/g nu putea fi lasat deoparte, asigurand un acces rapid la internet sub acoperirea unui hotspot.

M8 MiniOne masoara 105 x 57 x 11.5 mm, fiind sensibil mai mic decat iPhone, iar greutatea este de 130 grame. Preturile pentru diferitele variante incep de la 195 $ si pot ajunge pana la 400 $ pentru modelul de top. Ramane de vazut cat de mult va reusi sa se impuna acest nou terminal, el avand de luptat cu produsul unei firme care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Meizu M8 MiniOne: Ce Apple? Ce iPhone?Deci, poate va avea si Meizu M8 un succes mai mare decat celelalte clone Apple iPhone.

0 comentarii:


ⓒCopyright 2008 - 2009 The New Technology