duminică, 14 decembrie 2008

LG KU990 personal review

Intr-un fericit final am reusit sa gasesc si un orange care inca mai avea Viewty pe stoc. Ce pot spune despre acest telefon? multe. filmele merg foarte frumos pe ee (m-am uitat la Madagascar 2 si la Ratatouille) in format DiviX. Cardul oferit de LG nu functioneaza foarte bine. cand ajunge pe la 80% incepe sa mearga telefonul putin cam greu..deocamdata acceptabil. pozele ies bine dar functia auto focalizare necesita putina atentie... data setarile sunt facute cum trebuie poti scoate usor niste fotografii profesionale. Blitzul merge foarte bine, chiar mai bine decat ma asteptam.pun 2 poze. prima e facuta in bezna totala iar a doua e facuta la lumina naturala.
Filmeaz foarte bine. Functia 120fps este destul de folositoare. daca filmez la 120fps si vreau sa-l redau la viteza normala trebuie sal editez si sai maresc viteza "artificial" la 4x si imaginea se cam strica..dar tot e buna. dupa jucatul cu viteza lui..de la 4x la 1/4x si invers imaginea ajunge sa fie cam incorecta. Editorul video poate face chiar minuni! de plictiseala poti pune o coloana sonora, subtitrari, imagini, lipesti mai multe videouri s.a.m.d. pun si un video la viteza normala(primul) si unu 120fps cu care m-am cam jucat(al doilea). Converterul oferit de LG pentru DiviX e destul de bun.. doar ca pierzi ceva timp cu el.

ca design telefonu arata bine, incerc sa nu-i dau tzipla de pe ecran ca nu are rost sal las "gol". bateria...eu sunt multumit de ea. chiar daca in modul lui de "adormit" consuma mult..in modul in care-l stresez tine cateva ore bune..doar e un cameraphone. despre jocuri e cam greu sa vorbesc... merg frumos unele jocuri dar altele jalnic..din cauza lipsei tastelor s-a apelat la niste sagetute pe ecran...incompatibile cu unele jocuri. exista jocuri touchscreen dar eu inca n-am gasit. e ciudat faptul ca muzica se aude destul de incet.. dar wow, filmele si jocurile iti sparg timpanele.

0 comentarii:


ⓒCopyright 2008 - 2009 The New Technology