miercuri, 10 decembrie 2008

Orange si-a lasat clientii in soare cu noua oferta

Orange Romania si-a scos pe piata in urma cu o saptamana oferta pentru LG KU990 Viewty la un pret de conectare care poate varia inte 91E-101E (pret fara TVA). Pana aici nu este nicio problema doar ca nesimtirea francezilor, este ca de obicei, mare. Ei spuneau: "Oferta valabila pana la 31 Decembrie" fara a mentiona ca stocul este limitat. Asa se face ca lumea s-a inghesuit din primele zile ale lunii, si-au facut abonament si si-au cumparat noul terminal. Dar ce ne facem cu ceilalti clienti? Mai sunt 21 de zile pana la terminarea ofertei. Asa au ramas multi cu ochii in soare cand au alfat ca nesimtirea nu se schimba asa usor. Am trimis un E-mail la orange.:

"Buna ziua ,

Va multumim pentru e-mail si va informam ca stocul pentru LG Viewty nu va mai fi suplimentat.

Pentru alte informatii, va asteptam in continuare la webshop@orange.ro

Cu respect,

Echipa WebShop


From: Aleksey Alex [mailto:alx.wrath@rocketmail.com]
Sent: Tuesday, December 09, 2008 6:44 PM
To: Virtual Shop
Subject:

Doresc sa cumpar un telefon LG KU990 Viewty dar astazi mi sa spus ca nu mai este pe stoc. pe site este specificat acelasi lucru. Tinand cont de faptul ca oferta este valabila pana in 31 Decembrie se vor mai aduce in stoc?
doresc sa-l cumpar cu prelungire de abonament.
multumesc,
Aleksey"

Ce concluzie tragem? Au fost nesimtiti...bine. dar poate unii oameni vor renunta la abonamenta asa cum voi face si eu. Imi este egal Vodafone,Orange sau Cosmote, Si nu c-ar fi primii francezi care fac bani de pe urma romanilor( ex: BRD).

0 comentarii:


ⓒCopyright 2008 - 2009 The New Technology